Articles from user

I anledning af All Star weekend bringer NBAinfo.dk et kort, men eksklusivt klip med en af basketballhistoriens største, Kobe Bryant.

Vores videoreporter har et par ikke tidligere offentliggjorte interviews/klip fra sidste år, som NBAinfos læsere ikke skal snydes for. Her den nu dobbelte MVP Steph Curry.

Endnu en NBA sæson er skudt i gang, og alt er vel som det plejer at være? Ikke helt...

Madison Square Garden er og bliver verdens indendørs arena nr. et, men Barclays Center er en værdig udfordrer og på flere måder en bedre oplevelse.

Selv om man er skadet, kan man jo godt møde op til All Star og stille sig til rådighed for pressen. Miami Heats særdeles modebevidste superstjerne Dwyane Wade svarede beredvilligt på bl.a. spørgsmål, om hvem der vælger hans tøj.

NBAinfo mødte Andre Iguodala, der bl.a. er kendt for sit sublime forsvarsspil. Jo hårdere modstander desto bedre, mener han. Men hvem er hans største udfordring?

Selv om New York Knicks ligger under Brooklyn Nets i tabellen, så kan de to slet ikke sammenlignes. NBAinfo mødte to die hard Knicks-fans i Barclays Center.

NBAinfo tog på road trip til den historiske by Philadelphia, hvor 76ers spillede mod byens første franchise, Warriors. Det blev også en tur ned ad Memory Lane med Christian Drejers gamle holdkammerat, David Lee.

Joe Johnson fortæller bl.a. om, hvad det vil betyde for ham, hvis Brooklyn Nets møder hans gamle hold, Atlanta Hawks i en slutspilsserie.

I dag har Chris Paul sin egen sko-linje under Jordan-brandet. Men han har også prøvet at stå i kø for at købe Jordan-sko som så mange andre. For ham var det uforglemmeligt at møde sit idol første gang.

Pages