Articles from user

Sidste års Finals MVP er i denne sæson endeligt brudt helt ud af skallen, og fremstår både som San Antonio Spurs' fremtid og et nye ideal på wing-pladsen.

I forlængelse af vores andre artikler om NBA Europe og turen til Berlin, kommer her det afsluttende kapitel. Det er ikke nogen hemmelighed hvem der vandt, men I skal ikke snydes for slutningen selve kampen.

Der var fuld valuta for pengene, da San Antonio Spurs og NBA kom til Berlin i sidste uge. NBAinfos udsendte beretter om turen.

I den kommende uge fortsætter NBA pre-season i Berlin, når San Antonio Spurs tørner sammen med Alba Berlin. Og selv om det bare er en træningskamp, så smager det en del af NBA-basket.

Vi er nået til turneringens sidste indledende gruppe. Der er tre hold med stærke profiler, som på en god dag kan slå de fleste hold til VM, men som på en dårlig dag også kan tabe til dårlige hold.

Vi er nået til gruppe C i vores VM optakt. Puljen er samlet set den svageste i turneringen, og set fra amerikanernes synspunkt, kunne det dårligt være lettere.

Vi fortsætter VM optakten og gennemgår gruppe B – en pulje der som udgangspunkt må antages at være den mest åbne af alle puljerne, dog med to klare dumpefavoritter. 

Den 30. august skydes VM basketball 2014 i gang seks forskellige steder i Spanien. Over de følgende 14 dage, vil det bedste internationale basketball give underholdning og spænding, men det vil også give os et blik på styrkeforholdet nationerne imellem.

Christian Høj genfortæller finalekamp nr. fem, afgørelsen på årets NBA-mesterskab.

San Antonio Spurs sejr i nattens episke overtids kamp mod Oklahoma City Thunder, sikrede dem pladsen i årets NBA finale, hvor en rematch mod Miami Heat venter. Som Duncan sagde det umiddelbart efter kampen; ”We're happy it's the Heat again”.

Pages