Title

CP3 fortæller om sit første møde med barndomsidolet Michael Jordan

I dag har Chris Paul sin egen sko-linje under Jordan-brandet. Men han har også prøvet at stå i kø for at købe Jordan-sko som så mange andre. For ham var det uforglemmeligt at møde sit idol første gang.

Til NBA All Star Weekend Media Availability i New York var der mulighed for pressen at tale med West og East All Stars over to seancer. Da der er så mange spillere, så meget presse og 45 minutter at gøre godt med, gælder det om at have sin ”shopping liste” klar. Da West All Stars var til rådighed for pressen talte NBAinfo.dk først med Kevin Durant (kommer senere), og den næste på listen var Chris Paul fra Los Angeles Clippers. Chris Paul er selv født i North Carolina kendt for at være stor Michael Jordan-fan, og han spiller selv i Jordan-sko som medlem af team Jordan brandet. 

Her er NBAinfos interview med Chris Paul:

 

NBAinfo spurgte Chris Paul om hvordan det føles at være en del af Team Jordan, den første gang han stod i kø for at købe nogle sko, og hvilke sko der var tale om. 

CP3: Den første gang jeg stod i kø for at købe nogle sko....det var vist nogle Jordans.

NBAinfo: Var det Jordan 11?

CP3: Nej, vi havde ikke råd til dem. Jeg kan ikke huske hvilke Jordan sko, det var, jeg skulle have. Det er ret sindsygt nu at være en del af Jordan-brandet. Noget jeg aldrig rigtig har vænnet mig til.

NBAinfo: Og da du mødte Jordan den første gang, kan du fortælle om det.

CP3: Jeg var i high School. Jeg skulle spille til MJ’s All American kamp (Jordan Brand Classic, en all star kamp for high school elever, red.). Han kom ind i salen og jeg fik kuldegysninger og gåsehud.

NBAinfo: Sagde du noget til ham, sagde han noget til dig eller var det bare et håndtryk?

CP3: Han sagde noget til mig. Han sagde mit navn. Jeg er fra North Carolina, så jeg er opvokset som stor MJ fan. Så det er stort for min far og min famile og jeg at lære ham at kende. Min søn snakker konstant om MJ, han elsker Space Jam og er stor fan af MJ. Det er sindssygt at min søn er 5 år og aldrig har set MJ spille men alligevel er så stor en fan. 

Facebook comments